VIDEO: Tenisty na Wimbledonu zaskočila stříkající voda. Zápas musel být přesunut

Během zápasu smíšené čtyřhry na Wimbledonu překvapila tenisty stříkající voda ze zavlažovacího zařízení. Kvůli přetrvávajícím problémům muselo být utkání nakonec přeloženo na jiný dvorec.

Tento článek je více než rok starý.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Snad jen s výjimkou zápasu Sereny Williamsové a Andyho Murrayho se zápasy smíšené čtyřhry netěší takovému diváckému zájmu jako ostatní wimbledonské disciplíny.

Zápas mezi německo-novozélandským párem Laura Siegemund, Artem Sitak a chorvatsko-britskou dvojící Darija Jurak, Ken Skupski se ale přesto stal hitem sociálních sítí.

‚Jsem ráda, že jsem prolomila prokletí.‘ Kvitová uhrála postup do osmifinále na neoblíbeném dvorci

Číst článek

Německá tenistka Siegemundová nastoupila do zápasu jen pár hodin poté, co jí ze singlového pavouka vyřadila Barbora Strýcová. Po jednom z gemů tak vzala za vděk, když si mohla se svým kolegou Sitakem alespoň chvíli odpočinout na lavičce.

Během toho, kdy ale oba relaxovali a připravovali se na další hru, dostalo se jim nečekaného překvapení, které by ocenili spíše tenisté na Australian Open, kde panují extrémně vysoké teploty.

Vinou technické závady je totiž překvapila stříkající voda ze zavlažovacího zařízení. Evidentně zmatení tenisté si rychle vzali své tašky a odebrali se mimo dosah dopadající vody. Když už se zdálo, že je vše v pořádku, začala voda stříkat znovu a proud dokonce povalil odpadkový koš.

Pohotovému pořadatelskému týmu se nakonec podařilo vodu zastavit. Potíže se ale stále opakovaly a tak byl zápas přesunut na jiný dvorec.

Siegemundová se Sitakem se ale nenechali rozhodit a po výsledku 3:6, 6:3 a 6:4 postoupili do druhého kola.

„Naštěstí voda stříkala na opačnou stranu od nás. Už jsem viděl na YouTube, že se to několikrát stalo na jiných turnajích. Na Wimbledonu jsem to ale nečekal,“ glosoval na tiskové konferenci situaci poražený Skupski.

krb Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme