Krejčíková končí v Budapešti v 1. kole. Ve dvou setech nestačila na Číňanku Wang Si-jü

Z čerstvých vítězek wimbledonské čtyřhry zvládla rychlý přechod z trávy na antuku jen Kateřina Siniaková. Ta v prvním kole turnaje v Budapešti vyhrála proti čtvrté nasazené Anhelině Kalininové z Ukrajiny první set 6:3, načež soupeřka kvůli problémům s pravým zápěstím vzdala. Naopak turnajová jednička Barbora Krejčíková podlehla 1:6 a 6:7 Číňance Wang Si-jü.

Tento článek je více než rok starý.

Budapešť Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková

Barbora Krejčíková | Zdroj: Reuters

Čerstvá vítězka wimbledonské dámské čtyřhry Krejčíková neuspěla proti 102. hráčce světa Wang Si-jü. V prvním setu marně hledala úderovou jistotu, třikrát ztratila podání a rychle prohrála.

Titul si užijeme, ale ještě toho chceme hodně dokázat, říkají vítězky Wimbledonu Krejčíková se Siniakovou

Číst článek

Ve druhé sadě se zlepšila, poprvé se prosadila na returnu a za stavu 5:4 podávala na zisk sady, jenže v tomto gamu udělala tři dvojchyby a Číňanka srovnala. O osudu druhé sady rozhodoval tie-break, v němž byla asijská tenistka aktivnější a po jasné výhře 7:1 dokonala překvapení na úkor české hráčky.

Loňská vítězka Roland Garros Krejčíková tak stejně jako při letošním pařížském grandslamu, kde se vracela po několikaměsíční pauze zaviněné zraněním lokte, nezvládla na antuce hned první zápas.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme