Krejčíková znovu končí v prvním kole, v Cincinnati ji rychle zastavila Ruska Kuděrmetovová

Tenistka Barbora Krejčíková vypadla dva týdny před US Open na turnaji v Cincinnati už v prvním kole po porážce 3:6, 3:6 s Ruskou Veronikou Kuděrmětovovou. Úvodní zápas prohrála loňská vítězka Roland Garros i na předchozím turnaji v Torontu.

Cincinnati (Aktualizováno: 21:34 15. 8. 2022) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková děkuje fanouškům po postupu do čtvrtfinále Australian Open

Barbora Krejčíková děkuje fanouškům po postupu do čtvrtfinále Australian Open | Zdroj: Reuters

Před rokem došla Krejčíková v Cincinnati do čtvrtfinále, v němž ji zastavila tehdejší světová jednička Australanka Ashleigh Bartyová. V této sezoně se však šestadvacetileté české hráčce zatím nedaří i vinou zdravotních potíží.

Do finále v Torontu míří Maiaová z Brazílie, Plíškovou srazil špatný vstup a ztracený náskok

Číst článek

Na jaře měla kvůli zranění lokte tříměsíční pauzu a při obhajobě titulu na pařížském grandslamu vypadla rovněž hned v prvním kole.

Kuděrmětovová měla v dalším zápase hrát s vítězkou utkání mezi Karolínou Muchovou a bývalou světovou jedničkou Rumunkou Simonou Halepovou, čerstvou vítězkou z Toronta. Muchová se však kvůli zranění pravého zápěstí z turnaje na poslední chvíli odhlásila a místo ní se do hlavní soutěže dostala Ruska Anastasia Potapovová.

V pondělním programu se ještě představí dvě české hráčky, Petra Kvitová a Tereza Martincová. V úterý přijde na řadu Marie Bouzková a Karolína Plíšková.

Tenisový turnaj mužů a žen v Cincinnati

Ženy (dotace 2,527.250 dolarů):

Dvouhra - 1. kolo:

Kuděrmětovová (Rus.) - Krejčíková (ČR) 6:3, 6:3, Rybakinová (Kaz.) - Šarífová (Egypt) 6:3, 6:2.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme