Peschkeová s Melicharovou vypadly v Ósace v prvním kole. Svou vítěznou šňůru tak neprodloužily

Zkušená deblistka Květa Peschkeová s Američankou českého původu Nicole Melicharovou v Ósace na titul z turnaje v Čeng-čou nenavážou. V prvním kole nestačily na ukrajinsko-americký tenisový pár Nadija Kičenoková, Abigail Spearsová a prohrály 2:6, 6:7. Nepřidají tak body do boje o účast na Turnaji mistryň.

Tento článek je více než rok starý.

Ósaka/Japonsko Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková vyhrála v Čeng-čou čtvrtý letošní titul, Peschkeová ovládla s Melicharovou čtyřhru

Číst článek

Čtyřiačtyřicetiletá Peschkeová s šestadvacetiletou Melicharovou v neděli vybojovaly v čínském Čeng-čou třetí letošní a celkově pátý společný titul. V pořadí pro WTA Finals jsou pět týdnů před jeho začátkem stále na desátém místě. Do Šen-čenu postoupí osm nejlepších dvojic sezony.

Do čtvrtfinále dvouhry prošla tamní rodačka a světová čtyřka Naomi Ósakaová. Viktorii Tomovovou z Bulharska, která do hlavní soutěže prošla z kvalifikace, přehrála 7:5 a 6:3.

Vyhrála i další bývalá světová jednička Angelique Kerberová, Němka se dočkala vítězství po dvou a půl měsících. Šňůru pěti porážek jí pomohl přerušit nový kouč Dirk Dier. Pod jeho vedením trojnásobná grandslamová vítězka porazila 6:2, 6:4 Američanku Nicole Gibbsovou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme