Muchová zahájila turnaj v Dauhá jasnou výhrou, Siniaková v prvním kole vypadla

Tenistka Karolína Muchová vstoupila do silně obsazeného turnaje v Dauhá jednoznačným vítězstvím 6:3, 6:1 nad Polkou Magdou Linetteovou. Po postupu z kvalifikace neuspěla v katarské metropoli Kateřina Siniaková, jež v 1. kole podlehla 3:6, 2:6 Ons Džabúrové z Tuniska.

Tento článek je více než rok starý.

Dauhá Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká tenistka Karolína Muchová

Česká tenistka Karolína Muchová | Foto: Ibraheem Al Omari | Zdroj: Reuters

Třiadvacetiletá Muchová si v Dauhá připsala druhou výhru v sezoně na WTA Tour a v dalším kole ji čeká Nizozemka Kiki Bertensová, jež měla stejně jako další nejvýše nasazené hráčky na úvod volno.

Siniaková nezopakovala svůj úspěch z Dubaje, kde před týdnem prošla kvalifikací a poté v úterý v prvním kole vítězstvím právě proti Muchové ukončila dlouhou sérii porážek. Na úvod hlavní soutěže třiadvacetiletá rodačka z Hradce Králové nestačila na čtvrtfinalistku Australian Open Džabúrovou.

V prvním kole se v katarské metropoli představí ještě Barbora Strýcová, Markéta Vondroušová a Tereza Martincová. Do druhého kola byly nasazeny Karolína Plíšková a Petra Kvitová.

Tenisový turnaj žen v Dauhá (tvrdý povrch, dotace 3 240 455 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Muchová (ČR) - Linetteová (Pol.) 6:3, 6:1, Mertensová (16-Belg.) - Wang Čchiang (Čína) 6:1, 6:2, Siegemundová (Něm.) - Švedovová (Kaz.) 6:3, 6:2, Kuzněcovová (Rus.) - Büyükakcayová (Tur.) 6:2, 6:2, Džabúrová (Tun.) - Siniaková (ČR) 6:3, 6:2, Anisimovová (USA) - Alexandrovová (Rus.) 6:3, 7:6 (7:4), Muguruzaová (11-Šp.) - Kasatkinová (Rus.) 7:5, 5:7, 6:3, Tomljanovicová - Honová (obě Austr.) 6:2, 6:4, Peraová (USA) - Garciaová (Fr.) 6:3, 6:1, Van Uytvancková (Belg.) - Hercogová (Slovin.) 6:2, 6:2, Kuděrmětovová (Rus.) - Mladenovicová (Fr.) 7:6 (8:6), 0:6, 6:3.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme