Kristýna Plíšková zvládla na turnaji v Hobartu obrat proti Stojanovićové a zahraje si druhé kolo

Tenistka Kristýna Plíšková otočila na turnaji v Hobartu zápas prvního kola a náhradnici Ninu Stojanovičovou ze Srbska zdolala 1:6, 6:4, 6:3. Česká semifinalistka předchozího turnaje v Šen-čenu bojovala se soupeřkou, jež figuruje ve světovém žebříčku o 22 míst níž na 84. příčce, hodinu a 36 minut.

Tento článek je více než rok starý.

Hobart (Austrálie) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Kristýna Plíšková

Tenistka Kristýna Plíšková | Foto: Pascal Rossignol | Zdroj: Reuters

Třiadvacetiletá Stojanovičová v pavouku na poslední chvíli nahradila rumunskou kvalifikantku Soranu Cirsteaovou, která se odhlásila kvůli zranění nohy. Plíškové v úvodním setu dvakrát sebrala podání, za 23 minut ho získala a po dalším brejku vedla ve druhé sadě 2:0.

Sedmadvacetiletá česká tenistka se pak ale čistou hrou naladila k obratu. Vzápětí poprvé v zápase sebrala soupeřce podání a převzala kontrolu na kurtu. K postupu si pomohla mimo jiné i jedenácti esy.

Dvouhra - 1. kolo:
Kristýna Plíšková (ČR) - Stojanovičová (Srb.) 1:6, 6:4, 6:3, Kuděrmětovová (5-Rus.) - Stosurová (Austr.) 6:2, 6:2, Kužmová (SR) - Ču Lin (Čína) 5:7, 6:2, 7:6 (7:3).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme