Tenistka Muchová ukončila spolupráci se slovenským koučem Miškem. Jeho nástupce zatím neoznámila

Tenistka Karolína Muchová mění trenéra. Loňská čtvrtfinalistka Wimbledonu na sociálních sítích oznámila, že ukončila spolupráci se slovenským koučem Emilem Miškem. Jeho nástupce zatím nejmenovala.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká tenistka Karolína Muchová

Česká tenistka Karolína Muchová | Foto: Carl Recine | Zdroj: Reuters

Snad mi to pomůže do dalších kol, říká po postupu Muchová, kterou nezaskočil ani nový tie-break

Číst článek

„Nebylo to lehké rozhodnutí, ale v sezoně nebudu dále pokračovat pod vedením Emila Miškeho,“ napsala třiadvacetiletá hráčka na instagramu. „Díky, kouči, že jste po dobu naší spolupráce stál vždy při mně a pomáhal mi najít správnou cestu od malých turnajů až po ty největší. Doufám, že se vám bude dařit i nadále!“

Muchová loni prožila průlomový rok. Začala ho na 145. místě žebříčku a během sezony si díky pestré hře zahrála finále turnaje v Praze, bojovala o semifinále Wimbledonu a v Soulu získala první triumf na okruhu WTA. Na konci sezony pak olomoucká rodačka figurovala v pořadí dvouhry na 21. místě.

Do letošní sezony ale nevstoupila nejlépe. V Brisbane vypadla v prvním kole, na grandslamovém Australian Open ve druhém a prohlásila, že se trápí. Aktuálně 24. hráčka světa bude hrát příští týden turnaj v Dubaji a následně v Dauhá.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme