Čtvrté finále na pěti turnajích. Andrea Sestini Hlaváčková a Barbora Strýcová si zahrají o další titul

Tenistky Andrea Sestini Hlaváčková a Barbora Strýcová si v Pekingu zahrají počtvrté během pěti turnajů a třetí týden v řadě o deblový titul. Český pár v druhém utkání po sobě nadělil soupeřkám „kanára“ a po semifinálovém vítězství 6:0, 7:5 nad belgicko-nizozemskou dvojicí Elise Mertensová, Demi Schuursová bude v neděli bojovat o druhý společný titul.

Tento článek je více než rok starý.

Peking Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Andrea Sestini Hlaváčková (v pozadí) a Barbora Strýcová

Andrea Sestini Hlaváčková (v pozadí) a Barbora Strýcová | Zdroj: Reuters

Hlaváčková se Strýcovou se radovaly z triumfu v srpnu v New Havenu a v minulých dvou týdnech hrály finále v Tokiu a ve Wu-chanu, kde podlehly právě Mertensové se Schuursovou.

Siniaková v pekingském čtvrtfinále nestačila na bývalou světovou jedničku Wozniackou

Číst článek

Třetí pokus uspět budou mít v neděli proti Kanaďance Gabriele Dabrowské s Číňankou Sü I-fan, které v druhém semifinále vyřadily česko-ruskou dvojici Lucie Hradecká, Jekatěrina Makarovová.

Do finále dvouhry se nedostala vítězka US Open a finalistka z Tokia Naomi Ósakaová z Japonska, jež podlehla po půldruhé hodině 4:6, 4:6 Lotyšce Anastasiji Sevastovové.

Světová dvacítka usiluje o nejcennější titul v kariéře. Druhou finalistkou je čtvrtfinálová přemožitelka Kateřiny Siniakové Caroline Wozniacká z Dánska, která v semifinále zdolala 6:1, 6:3 domácí Číňanku Wang Čchiang. Turnajová dvojka bude hrát o třetí turnajový triumf v sezoně po Australian Open a Eastbourne.

O titul v mužské části turnaje si zahraje nejvýše nasazený Argentinec Juan Martín del Potro, jenž ušetřil síly poté, co jeho semifinálový soupeř Fabio Fognini z Itálie kvůli zranění kotníku k zápasu nenastoupil.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme