Zase cítím, že jsme takové dravé, raduje se Strýcová po postupu do semifinále Turnaje mistryň

Tenistka Barbora Strýcová má po wimbledonském titulu v ženské čtyřhře šanci na další velký výsledek. Už po druhém zápase ve skupině Turnaje mistryň má jistý postup do semifinále, dokonce z prvního místa. I když té zprávě nejdřív nevěřila.

Tento článek je více než rok starý.

Šen-čen (Čína) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Strýcová při osmifinále

Barbora Strýcová. | Foto: Christian Hartmann | Zdroj: Reuters

„Nechci říkat, že vám nevěřím, ale musím si to nejdřív ověřit. Jestli to tak je, tak jsem ráda, jestli ne, tak budeme ready na další zápas,“ dávala si ještě Barbora Strýcová malou rezervu, když tu zprávu od Radiožurnálu po zápase slyšela, ale z dalších odpovědí bylo stále zřejmější, jak ráda je, že se jí po triumfu ve Wimbledonu znovu daří. Po titulu přiznávala velké emoční vypětí a teď je i se svou spoluhráčkou Hsieh Su-Wej z Tchajwanu zpátky.

Přehrát

00:00 / 00:00

Zase cítím, že jsme takové dravé, raduje se Strýcová po postupu do semifinále Turnaje mistryň

„Je to skvělé v tom, že jsem hrozně ráda, že jsme se znovu nastartovaly. Zase cítím, že jsme takové dravé pro vítězství. Jsem za to hrozně ráda,“ usmívala se Strýcová.

Na Turnaji mistryň se o tom přesvědčily už dva konkurenční páry, teď naposledy Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková. 

Musím se z toho hlavně oklepat, říká Kvitová po druhé porážce na tenisovém Turnaji mistryň

Číst článek

„Hrály jsme proti jednomu z nejlepších párů na světě. Myslím, že první set nám utekl a ve druhém jsme je jasně přehrávaly. Super tie-break je pak víceméně o štěstí a jsme moc rády, že tady jsme,“ narážela Barbora Krejčíková na své zdravotní komplikace, které pár velkou část sezony dlouho limitovaly.

Teď má s Kateřinou Siniakovou také šanci na dobrý konec sezony, motivaci vybojovat postup a pak třeba i finále, ve kterém by mohly posledním soupeřkám s velkým fanouškovským táborem v zádech porážku oplatit. 

„Bylo by to super a pěkně jim to vrátit,“ říkala Krejčíková. „Hrajou výborně a doufám, že se to tak stane. Ale uvidíme, jak budou probíhat další zápasy. Holky mají před sebou taky velmi těžký zápas, tak uvidíme,“ nevadilo by rozhodně početnější české zastoupení ve finále ženské čtyřhry Barboře Strýcové.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme