Byl to takový menší Fed Cup, pochvalovala si Plíšková podporu fanoušků v zápase proti Halepové

Tenistka Karolína Plíšková se připravuje na semifinále Turnaje mistryň proti světové jedničce Australance Ashleigh Bartyové. V čínském Šen-čenu do něj prošla po třísetovém vítězství nad Rumunkou Simonou Halepovou za velké podpory českých studentů, kterým pomohla i se sháněním vstupenek.

Tento článek je více než rok starý.

Šen-čen Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Plíšková.

Karolína Plíšková. | Foto: Aly Song | Zdroj: Reuters

Když nadšená Karolína Plíšková posílala míčky po vítězném zápase do hlediště, jeden z nich namířila i do míst, kde celý zápas fandili studenti Vysoké školy ekonomické, kteří jsou zrovna v Šen-čenu na fotbalovém turnaji.

Přehrát

00:00 / 00:00

Byl to takový menší Fed Cup, pochvalovala si Plíšková podporu fanoušků v zápase proti Halepové

„Skvělý výkon, výborný výkon Karolína. Škoda, že ten druhý set nevyhrála,“ říká jeden z fanoušků. „Ukázala sílu,“ dodává další. „My tu taky hrajeme turnaj, ona tu hraje turnaj, tak jsme si říkali, že pomůžeme. Musíme držet spolu.“

„Psali, že mají vlajky a že budou řvát. Říkala jsem si, že proti Simoně se to bude hodit, protože Rumuni jsou fakt všude. Musím říct, že byli fakt super, byla jsem ráda, že tu byli. Nevím, jestli už někdy byli na tenise, ale přišlo mi, že fandili tak akorát. Atmosféra byla myslím skvělá pro nás obě. Byl to takový menší Fed Cup,“ pochvalovala si hlasitou podporu po zápase Karolína Plíšková.

Plíšková porazila Halepovou a na tenisovém Turnaji mistryň postoupila mezi nejlepší čtyři

Číst článek

A zdá se, že by studenti mohli přijít povzbudit Karolínu Plíškovou znovu, a to nejen v sobotním duelu proti světové jedničce Australance Ashleigh Bartyové, ale i případně v nedělním finále, pokud by česká tenistka do závěrečného zápasu prošla.

„Nečeká mě lehká soupeřka. Není to tak, že jsem teď vyhrála a už mi to spadne do klína, to ne. Ale nic není nemožné. Každý je asi unavený, ale jsou to teď poslední dva dny, takže kdyby tu měla být o zápas víc, tak to ještě nějak kousnu,“ věří Karolína Plíšková, že ji ještě zbyly síly do posledního tenisového víkendu sezony.

O postup do finále singlu bude hrát v sobotu po třinácté hodině, později odpoledne čeká semifinále ženského deblu na stejném místě také Barboru Strýcovou.

Jaroslav Plašil Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme