Rozjeté Martincové turecká antuka svědčí, na turnaji v Istanbulu postoupila do semifinále

Tenistce Tereze Martincové dlouhý přesun z Ameriky do Turecka evidentně nevadí a na turnaji v Istanbulu postoupila už do semifinále. Bělorusku Aljaksandru Sasnovičovou pětadvacetiletá rodačka z Prahy přehrála 6:2, 6:3 a postupem mezi čtveřici nejlepších vyrovnala své maximum.

Istanbul (Aktualizováno: 21:48 11. 9. 2020) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tereza Martincová

Tereza Martincová | Zdroj: Profimedia

Martincová je v semifinále poprvé od turnaje v Gstaadu v červenci 2017, stejně daleko se dostala o rok dříve v Québecu. Po dnešním postupu si v žebříčku polepší minimálně o 15 míst na 121. pozici, nejvýše zatím byla na 114. příčce právě v létě před třemi lety.

‚Ten přesun byl brutální.‘ Martincová letěla z New Yorku do Istanbulu, pak prošla do čtvrtfinále

Číst článek

Martincová je v semifinále poprvé od turnaje v Gstaadu v červenci 2017, stejně daleko se dostala o rok dříve v Québecu.

Po pátečním postupu si v žebříčku polepší minimálně o 15 míst na 121. pozici, nejvýše zatím byla na 114. příčce právě v létě před třemi lety.

V Istanbulu se Martincová rozehrála již v kvalifikaci, v sobotu si o premiérové finále zahraje proti Rumunce Patricii Marii Tigové, která vyřadila nasazenou dvojku Rebeccu Petersonovou ze Švédska.

Semifinále:) Tereza Martincová v Istanbulu jede. A dobré výhry, po Garcie i Sasnovič, příští vítězství by ji vystřelilo k hranici stovky v živém žebříčku. 👍🇨🇿🎾

19:58 – 11. 09. 2020

1 20

mim, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme