Češky vstoupily do US Open. Petra Kvitová i Kristýna Plíšková jsou ve druhém kole

Pro tři české tenistky začalo US Open už po sedmnácté hodině. Na kurtech ve Flushing Meadows o postup do druhého kola bojovaly Petra Kvitová, Kristýna Plíšková a Tereza Martincová. První dvě jmenované své utkání zvládly, nejmladší Martincová na turnaji končí.

Aktualizujeme Flushing Meadows/USA (Aktualizováno: 18:44 28. 8. 2017) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Petra Kvitová a další dvě Češky dnes hrají o postup do druhého kola US Open

Tenistka Petra Kvitová a další dvě Češky dnes hrají o postup do druhého kola US Open | Zdroj: Reuters

Soupeřkou Kristýny Plíškové byla Japonka Egučiová. S tou si česká hráčka poradila ve dvou setech, které zvládla vyhrát bez problémů dvakrát 6:2.

To Petře Kvitové stála v cestě do druhého kola těžší protivnice - tím byla Srbka Jelena Jankovičová. Tu dvojnásobná wimbledonská šampionka porazila v prvním setu 7:5. Ve dvanáctém gemu druhé sady pak Češka prolomila podání srbské tenistky a set ovládla ve stejném poměru jako tu první. Kvitovou tak po výhře 7:5, 7:5 čeká další zápas.

Pro Terezu Martincovou nezačal první grandslam v kariéře ideálně - Španělska Garciaová dvaadvacetileté Čečce nadělila v první sadě pověstného kanára a ve druhém setu prohrála jen jediný gem. Po prohře 0:6,1:6 tak na turnaji končí.

jap Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme