Siniaková s Krejčíkovou Turnaj mistryň nevyhrály, finále ztratily ve dvou setech

Tenistky Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková prohrály finále deblového Turnaje mistryň v Singapuru 4:6 a 7:5. Vítězkou je znovu po roce Maďarka Timea Babosová, tentokrát v páru s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou.

Tento článek je více než rok starý.

Singapur Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková

Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková prohrály finále Turnaje mistryň (archivní foto) | Foto: Toby Melville | Zdroj: Reuters

Siniakové s Krejčíkovou se proti turnajovým dvojkám nedařilo na returnu. V prvním setu neměly ani jeden brejkbol a sadu rozhodla ztráta podání Siniakové v sedmé hře. Ve druhé sadě sice vzaly servis Babosové a srovnaly na 3:3, ale Siniaková přišla čistou hrou o podání na 5:6 a Mladenovicová zápas doservírovala.

‚Taková pozice je pro nás pocta.‘ Krejčíková se Siniakovou zakončí sezonu jako světové jedničky

Číst článek

Před Babosovou vyhrála čtyřhru na Turnaji mistryň dvakrát po sobě s jinou spoluhráčkou Sania Mirzaová. Indická hráčka zvítězila v roce 2014 s Jihoafričankou Carou Blackovou a o rok později se Švýcarkou Martinou Hingisovou.

Přes prohru ukončily letošní vítězky Roland Garros a Wimbledonu Siniaková a Krejčíková rok na prvním místě žebříčku čtyřhry WTA, což dokázaly jako první Češky po 26 letech.

Deblový titul na Masters z českých tenistek v minulosti slavily vedle Sestini Hlaváčkové i Hana Mandlíková, Helena Suková, Jana Novotná a rekordních 11 trofejí má legendární Navrátilová. Ta ale vyhrála vždy jako Američanka.

Tak ale příště už ten pohár uprostřed, i tak výborný rok @Katerina Siniakova a @B_Krejcikova

10:53 – 28. 10. 2018

22

Tenisový Turnaj mistryň v Singapuru (tvrdý povrch, dotace 7 milionů dolarů):
Čtyřhra - finále:
Babosová, Mladenovicová (2-Maď./Fr.) - Krejčíková, Siniaková (1-ČR) 6:4, 7:5.

ČTK, vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme