Venus Williamsová červnovou nehodu nezavinila, policie ji neobviní

Tenisová hvězda Venus Williamsová není zodpovědná za nehodu, po které v červnu letošního roku zemřel 78letý muž v americkém Palm Beach. Policie po vyšetřování sdělila, že 37letou tenistku neobviní.

Tento článek je více než rok starý.

Palm Beach/Florida Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Venus Williamsová

Venus Williamsová | Zdroj: Reuters

„Na základě vyšetřování a příslušných předpisů státu Florida nebude v tomto případě vzneseno žádné obvinění,“ cituje server Sun Sentinel policii v Palm Beach.

Venus Williamsová při nehodě neporušila předpisy, ukazuje nově objevené video

Číst článek

Při nehodě, která se stala 9. června, se Venus Williamsová zdržela na křižovatce. Poté, co se znovu rozjela, došlo k nehodě s autem, které řídila Linda Barsonová. Její 78letý manžel Jerome dva týdny po nehodě podlehl následkům zranění.

Původně se zdálo, že za nehodu může tenistka. Rodina Jeroma Barsona ji žalovala s tím, že řídila „nedbale a bezohledně". Její právník Malcolm Cunningham, od začátku trval na tom, že nehodu nezpůsobila.

Světlo do případu vneslo objevení videa, které křižovatku v době nehody zachycuje. Ukazuje, že Williamsová vjela do křižovatky na zelenou.

Sama bývalá světová jednička se k nehodě emotivně vyjádřila po postupu přes první kolo Wimbledonu. „Nejsou slova, kterými by šlo vyjádřit, jak je to otřesné," řekla se slzami v očích novinářům a tiskovou konferenci opustila.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme