Vykloubená čéška a zpřetrhaný vaz. Bethanie Matteková-Sandsová musí na operaci

Americká hráčka a deblová partnerka Lucie Šafářové Bethanie Matteková-Sandsová oznámila při živém vysílání na sociálních sítích rozsah zranění kolena, které si poranila při druhém kole Wimbledonu. Měla vykloubenou čéšku a zpřetrhaný čéškový vaz a musí se podrobit operaci. Nyní odcestuje z Londýna do New Yorku.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bethanie Matteková-Sandsová ve Wimbledonu

Bethanie Matteková-Sandsová ve Wimbledonu | Zdroj: ČTK

"Chvilku budu mimo (tenisové dění). Děkuji všem přátelům a fanouškům za podporu," řekla Matteková-Sandsová v krátkém vystoupení, během něhož i plakala.

Slova díků věnovala také deblové partnerce Lucii Šafářové, s kterou vyhrály pět grandslamových vavřínů a v Londýně měly útočit na takzvaný "Bucie Slam", čtvrtý titul z turnajů velké čtyřky v řadě.

Matteková-Sandsová se zranila ve čtvrtečním utkání s Rumunkou Soranou Cirsteaovou ve druhém kole dvouhry. Při náběhu na síť spadla, chytila se za nohu a v bolestech zoufale volala o pomoc.

Zhruba 20 minut byla ošetřována přímo na kurtu, pak byla dvaatřicetiletá Američanka převezena do nemocnice. Zranění si přivodila v úvodu třetího setu.

"Nemůžu moc komentovat, co se stalo. Na záznam jsem se pochopitelně nekoukala. Bylo to velká bolest, jedna z nejhorších, co jsem v kariéře zažila," řekla Matteková-Sandsová, jež si poranila již jednou operované koleno.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme