Williamsová svůj první zápas po návratu z mateřské prohrála, při exhibici podlehla Ostapenkové

Serena Williamsová prohrála své první utkání po návratu z mateřské dovolené. S Jelenou Ostapenkovou z Lotyšska prohrála 2:6, 6:3 a 5:10. Americká tenistka, které se v září narodila dcera Alexis Olympia, chce zaútočit v lednu na Australian Open na další grandslamový titul.

Abú Zabí Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tenistka Serena Williams při zápase Abú Zabí

Tenistka Serena Williams při zápase Abú Zabí | Zdroj: Reuters

Serena Williamsová se na kurtech představila naposledy v lednu, kdy vyhrála už svůj 23. grandslamový titul ve dvouhře. Ve finále tehdy porazila svou sestru Venus.

Následně vyšlo najevo, že v té době už byla americká hráčka ve druhém měsíci těhotenství. To oficiálně oznámila později na svém instagramovém profilu.

Serena Williamsová bude hrát poprvé od narození dcery, představí se na exhibici v Abú Zabí

Číst článek

První set pro sebe dokázala získat mladá Lotyška, která v minulé sezoně překvapivě vyhrála French Open. V tom druhém Williamsová zlepšila svůj pohyb a dokázala vyrovnat skóre zápasu.

V následném supertie-breaku jí nevyšel začátek a ze ztráty 0:5 se už nedokázala dostat. Celý zápas tak prohrála 2:6, 6:3 a 5:10.

„Jsem nadšená, je skvělé být zpátky na kurtu. První zápasy po pauze jsou super těžké, speciálně potom, co se vám narodí dítě. Bylo to skvělé a jsem ráda, že jsem se mohla vrátit zrovna tady,“ řekla po utkání přímo na kurtu Williamsová Eurosportu.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme