Teplice se vyhouply na třetí příčku

Frantiček Straka na lavičce Teplic slaví jeden úspěch za druhým. Výhra 3:2 na Bohemians poslala jeho tým na třetí místo ligové tabulky. Radost mu udělal zejména Zelenka - autor dvou gólů, třetí přidal Tesařík. Naopak Bohemians se rozloučily s domácím publikem prohrou, která je navíc poslala na poslední příčku ligové tabulky.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

FK Teplice

FK Teplice | Foto: Jan Rosenauer

Výsledek:

Bohemians Praha - FK Teplice 2:3 (1:1) Branky: 39. Šírl, 67. Obermajer - 1. a 71. Zelenka, 70. Tesařík. Rozhodčí: Helebrant - Ondo, Hranický. ŽK: Šírl - Gross. Diváci: 1722.

Sestavy:

Bohemians: Čontofalský - Petrouš (84. Šenkeřík), Obermajer, Dvořák, Třasák - Baláž, Kisel, Melecký (76. Doležal), Szabo, Šírl - Hartig.

Teplice: Poštulka - Lengyel, Rada, Hunal, Gross - Kolomazník, Horváth (90. Voříšek), Skála, Tesařík - Zelenka (77. Holomek), Verbíř (60. Rezek).

Karel Fejfar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme