Teplice vyřadily Kaiserslautern a čeká je Boloňa

Fotbalisté Teplic se postaraly o překvapení ve třetím kole Intertoto Cupu. Po porážce 1:2 z prvního duelu v Německu dnes zvítězili vysoko 4:0 a zajistili si postup do finále. Tam je čeká italská Boloňa. V případě úspěchu se Severočeši mohou těšit na los prvního kola Poháru UEFA.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

FK Teplice

FK Teplice | Foto: Jan Rosenauer

V prvním poločase se více než deset tisíc diváků gólu nedočkalo. Minutu před přestávkou přišel důležitý momemt utkání. Záložník hostí Malz nafilmoval pád v pokutovém území, dostal druhou žlutou kartu a musel pod sprchy. Úvod druhé půle vyšel domácím výborně. Pavel Horváth si naběhl na přihrávku Voříška a poprvé překonal Kocha. Za další čtyři minuty se vyrovnal poměr sil na hřišti, protože červenou kartu viděl domácí Kukol. Hosté otevřeli hru a Severočeši toho dokázali třikrát využít.

Výsledek:

Teplice - 1. FC Kaiserslautern 4:0 (0:0)

Branky: 47. Horváth, 66. Voříšek, 86. Zelenka, 90. Verbíř

Rozhodčí: Farina - Consolo, Gemignani (všichni Itálie)

ŽK: Kukol - Mifsud, Malz, Anfang

ČK: 51. Kukol - 44. Malz

Diváci: 10.128

Teplice: Poštulka - Rada - Kukol, Gross, Lengyel - Doležal, Horváth, Voříšek (89. Skála), Leitner - Verbíř (90. Frťala), Divecký (83. Zelenka)

Kaiserslautern: Koch - Knavs (32. Nzelo-Lembi), Ramzy, Gabriel - Reuter, Basler, Riedl, Anfang, Malz - Lincoln (24. Mifsud), Lokvenc

Alena Benešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme