Trenér Klinsmann u německé reprezentace skončil

Navzdory vydařené účasti Německa na domácím mistrovství světa ve fotbale kouč národní jedenáctky odstoupil z funkce. Rezignaci Jürgena Klinsmanna dnes ráno oznámil fotbalový svaz.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jürgen Klinsmann

Jürgen Klinsmann | Zdroj: ČTK

O chystaném Klinsmannově odchodu v dnešních vydáních psaly deníky Bild a Süddeutsche Zeitung, podle nichž je hlavním kandidátem na uvolněný post dosavadní asistent Joachim Löw.

Klinsmann byl přitom ztotožněním úspěchu podceňovaného německého týmu. K tomu, aby u národního týmu zůstal, ho vyzývala nejen německá veřejnost, ale taky Franz Beckenbauer, který měl přitom před mistrovstvím s trenérem vážné spory.

Klinsmannův poradce Roland Eitel novinářům prozradil, že kouč nezapomněl na problémy a tahanice, které mu znepříjemňovaly život před šampionátem. 41letý trenér se údajně obává, že by se tahle situace mohla během případného neúspěšného průběhu kvalifikace na mistrovství Evropy kdykoli opakovat.

Jiří Hošek, Martin Hromádka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme