Trojice Čechů porazila Montreal, Jágr nedohrál proti Philadelphii

Hlavní zásluhu na výhře New York Rangers nad Monrealem v hokejové NHL mají čeští útočníci. Trojice Petr Nedvěd, Radek Dvořák a Jan Hlaváč zařídila tři ze čtyř gólů a zajistila výsledek 4:2 pro Jezdce.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nedvěd dvakrát skóroval a jednou asistoval, Hlaváč vstřelil gól a na dva nahrál, Dvořák si připsal dvě finální přihrávky. Pittsburgh doma podlehl Philadelphii 1:5. Hostům výrazně pomohl k vítězství brankář Čechmánek, který lapil 30 střel Tučňáků. Asistenci v dresu Philadelphie zaznamenal Michal Sýkora. Jágr nahrával na jediný gól domácích, ale zápas pro bolesti hlavy po střetu s Fedorukem nedohrál. New York Islanders vyhráli nad New Jersey 3:2. Na první gól poraženého týmu nahrál Petr Sýkora Patrikovi Eliášovi, při druhém si role vyměnili. Skóroval také Marek Malík z Caroliny, přesto jeho celek podlehl doma Torontu 3:4.

Výsledky dalších utkání: Florida porazila Buffalo 5:2, Detroit vyhrál v prodloužení nad Columbusem 3:2 a Edmonton p řehrál Chicago také 3:2. Anaheim podlehl doma Nashvillu 0:3.

Markéta Kaclová, Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme