Tygři začali kousat, dnes mohou vyrovnat

Hokejisté Liberce snížili stav semifinálové série extraligového play-off proti pražské Slavii na 1:2. Celkově třetí a první domácí utkání Bílí tygři vyhráli 4:1 především díky úspěchům v přesilovkách. Slávisté se zmohli pouze na čestný zásah za stavu 2:0 pro domácí. Dnes od 17:25 hodin se hraje na severu Čech znovu. Další vítězství domácích by znamenalo vyrovnání série, pokud vyhraje Slavia, může v dalším duelu na vlastním ledě rozhodnout o postupu do finále.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři Liberec | Foto: Bílí Tygři Liberec

Extraligové play-off, semifinále

Bílí Tygři Liberec - Slavia Praha 4:1 (1:0, 2:1, 1:0)

Branky a nahrávky: 8. Pabiška (Šachl), 28. Žabka, 40. Šachl (Derner), 54. Zíb (Jiruš) - 36. Micka (Kadlec). Rozhodčí: Hodek, Turčan - Bláha, Kostka. Vyloučení: 13:15, navíc Žabka - Doležal oba 5 min. a do konce utkání, A. Svoboda 10 min. Využití: 2:1. Diváci: 7500 (vyprodáno). Stav série: 1:2.

Liberec: Pinc - J. Moravec, Jiruš, Hunkes, Krstev, Žabka, Zíb, Derner, Holub - L. Čermák, Podkonický, Pletka - Klimenta, Plodek, Víšek - Blatný, Kašpařík, V. Nedorost - Bartovič, Pabiška, Šachl. Trenéři: Gregor, V. Čermák a Kapoun.

Slavia Praha: A. Svoboda - Kadlec, Vašíček, J. Novák, Žižka, Sloboda, Kolařík, Drtina - D. Hruška, Klepiš, Vondrka - Bednář, Červenka, Tomica - Borovanský, V. Růžička ml., Sup - Micka, Rataj, Doležal. Trenéři: V. Růžička st. a Kalous.

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme