Ulihrach půjde na úvod Wimbledonu proti Roddickovi

Tenistu Bohdana Ulihracha čeká v prvním kole grandslamového turnaje ve Wimbledonu Američan Roddick. Jiří Novák se na úvod utká s Brazilcem Meligenim a Jan Vacek s Golmardem z Francie. Daniela Bedáňová nastoupí proti Noorlanderové z Nizozemí. Adrianě Gerši přiřkl los v All England Clubu Neffaovou-De Los Riosovou z Paraguaye, Denise Chládkové Němku Müllerovou a Květoslavě Hrdličkové Francouzku Foretzovou.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Bohdan Ulihrach

Bohdan Ulihrach | Foto: ATP tenis

Nasazená jednička Australan Hewitt změří síly na úvod Wimbledonu s Björkmanem ze Švédska, jeho krajan Johansson - turnajová osmička - zase s Brazilcem Sarettou. Pátý nasazený Rus Kafelnikov nastoupí proti Hrbatému ze Slovenska, trojka Agassi z USA proti Izraelci Levymu. Francouze Piolina čeká druhý nasazený Safin z Ruska a Američan Sampras - turnajová šestka - si to rozdá s Britem Lee. V ženském pavouku zahájí třetí grandslam sezóny jednička Venus Willamsová z USA proti Britce O'Donoghueové, její sestra Serena - nasazená dvojka- proti Dominikovicové z Austrálie. Čtyřka - krajanka Monika Selešová začíná se Španělkou Besovou, další Američanka Capriatiová, která je turnajovou trojkou, nastoupí proti Husárové ze Slovenska.

Jediný grandslam na trávě - Wimbledon - startuje v All England Clubu 24. června.

Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme