V Jablonci začala motocyklová "Šestidenní"

Do 77. motocyklové Šestidenní vystoupili nejlépe Švédové, kteří podle neoficiálních výsledků vedou zhruba s minutovým náskokem před Finskem. Stejně jako český Trophy Team však i Švédové pokračují v pěti, protože první etapu nedokončil Rickard Larsson na stroji TM. Třetí místo patří Velké Británii, české družstvo je desáté a jejich ztráta neoficiálně činí zhruba třináct minut.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Šestidenní

Šestidenní | Foto: Šestidenní 2002

Juniorské kategorii vládnou Francouzi před Finskem a Portugalskem. Českým mladíkům se podobné potíže, se kterými se musel vypořádat reprezentační A-tým, vyhýbaly a patří jim neoficiálně šesté místo.

Výsledky:

Trophy Team: 1. Švédsko (Eriksson, Carlsson, Toresson, Persson, Gustafsson), 2. Finsko (Salminen, Aro, Ahola, Laaksonen, Silvan), 3. Velká Británie (Edmondson, D. Knight, J. Knight, McConnell, Braybrook), 4. Francie, 5. Španělsko, 6. Itálie, 7. Austrálie, 8. Slovensko, 9. Polsko, 10. ČR (Michalík, Baroš, Macek, Gottvald, Kremel).

Stříbrná váza: 1. Francie (Planet, Miquel, Andre), 2. Finsko, 3. Portugalsko, 4. Španělsko, 5. Itálie, 6. ČR (Holada, Kuklík, Rudolf).

Klubová soutěž: 1. Padasjoen (Fin.), 2. KBS Unhošť I. (Melichar, Poslední, Kotrba).

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme