V nominaci na Karjalu chybí Reichel, Dopita i Šlégr

Trenér hokejové reprezentace Alois Hadamczik dnes v Praze oznámil nominaci na listopadový přípravný zápas se Švédskem a následný Karjala Cup. Mezi pozvanými se ocitl i brankář Roman Čechmánek, který se do národního týmu vrací po více než dvou letech. Dalším nominovaným gólmanem je Roman Málek.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Poprvé okusí atmosféru reprezentačního srazu pětice Pavel Brendl, Ivan Huml, Josef Hrabal, Jakub Čutta a Jan Platil. Tito nováčci zabrali místo v nominaci zkušenějším hokejistům, například Robertu Reichelovi, Jiřímu Dopitovi nebo Jiřímu Šlégrovi. "O jejich dobré formě víme, máme je dostatečně vyzkoušené, proto jsme je ani neoslovovali," vysvětlil jejich absenci v nominaci Hadamczik.

Nominace hokejistů ČR na Karjala Cup:

Brankáři: Roman Málek (Plzeň), Roman Čechmánek (Linköping/Švéd.).

Obránci: Tomáš Žižka (Slavia), Josef Hrabal (Vsetín), Petr Čáslava (Pardubice), Jakub Čutta (Liberec), Zdeněk Kutlák (České Budějovice), Miloslav Gureň (Novosibirsk/Rus.), Miroslav Blaťák (Mora/Švéd.), Radek Hamr (Kloten/Švýc.), Jan Platil (Lukko Rauma/Fin.).

Útočníci: Ondřej Veselý, Václav Nedorost, Jiří Šimánek (všichni České Budějovice), Petr Hubáček, Zbyněk Irgl (oba Vítkovice), Jaroslav Hlinka, Petr Ton (oba Sparta), Libor Pivko, Petr Sýkora (oba Pardubice), Radek Matějovský (Plzeň), Jan Marek (Magnitogorsk/Rus.), Josef Straka (Lukko Rauma/Fin.), Václav Varaďa (Davos/Švýc.), Pavel Brendl (Mora/Švéd.), Ivan Huml (TPS Turku/Fin.).

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme