V Olomouci trénuje ode dneška místo Vaďury Páník

Neuspokojivé výsledky olomouckých fotbalistů donutily Jiřího Vaďuru odstoupit dnes dopoledne z postu trenéra. Jeho rezignaci vedení prvoligové Sigmy přijalo. Novým koučem se stal sportovní ředitel Bohumil Páník. Olomoučtí se nyní pohybují až na třináctém místě tabulky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

SK Sigma Olomouc

SK Sigma Olomouc | Foto: Jan Rosenauer

Klub změnil trenéra už podruhé v letošní sezóně. "Výsledky nebyly asi takové, jaké bychom si představovaly. Sice mám mírně aktivnější bilanci než můj předchůdce Leoš kalvoda, ale nebylo to úplně ono, takže jsem se rozhodl odejít," okomentoval své odstoupení Jiří Vaďura. Zároveň doufá, že změna týmu prospěje. Podle Bohumila Páníka nelze očekávat, že se hra týmu zlepší ze dne na den: "Kádr je stejný, hráči jsou stejní, spíše s nimi musíme pracovat po psychické stránce. Musíme pokračovat v tom, co Jiří začal a přimět hráče k tomu, aby si hráči uvědomili, že nynější situace není opravdu dobrá."

Tomáš Minarčík, Lenka Buriánková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme