Vaidišová opět ve finále

Po druhé za sebou se česká tenistka Nicole Vaidišová probojovala do finále turnaje okruhu WTA. Týden po triumfu v korejském Soulu se v Tokiu pokusí získat čtvrtý titul v kariéře.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nicole Vaidišová

Nicole Vaidišová | Foto: sportovci.cz

Vaidišová dnes v semifinále porazila Rusku Marii Kirilenkovou 6:4, 6:2. "Myslím si, že jsem celkově hrála lépe než ona. Od druhého setu jsem měla zápas kompletně ve svých rukou. Lépe jsem servírovala a dělala méně chyb, což rozhodlo," řekla Radiožurnálu teprve šestnáctiletá česká naděje, která se v boji o titul utká zítra s Francouzkou Tatianou Golovinovou.

Se sedmnáctiletou rodačkou z Moskvy se Vaidišová utkala v Tokiu už vloni ve druhém kole. Tehdy ji ve třech setech porazila. "Rozhodně to zítra nebude jednoduché utkání. Tatiana nekazí, dobře se pohybuje. Bude to potřeba klid, dělat méně chyb, ale zároveň být agresivní," ví momentálně jedenadvacátá hráčka světového žebříčku.

V mužském finále se v Tokiu střetnou Chorvat Mario Ančič s Jihoafričanem Wesley Moodiem.

Výsledky semifinále dvouher:

Muži:

Ančič (5-Chorv.) - Phau (Něm.) 6:2, 6:1, Moodie (JAR) - Nieminen (7-Fin.) 4:6, 6:1, 7:6 (7:4).

Ženy:

Vaidišová (2-ČR) - Kirilenková (4-Rus.) 6:4, 6:2, Golovinová (3-Fr.) - Mirzaová (8-Ind.) 6:2, 6:4.

Adam Pražák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme