Varaďa skóroval v Anaheimu v první minutě

Hokejista Ottawy Václav Varaďa vstřelil gól hned v úvodní minutě utkání zámořské NHL na ledě Anaheimu a pomohl tak k výhře Senátorů k výhře 3:0. Jeho spoluhráč Radek Bonk zaznamenal jednu asistenci. Ve druhém zápase porazil Dallas Washington 4:2. Hostům nepomohla ani branka útočníka Roberta Langa.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

NHL

NHL

Varaďa se trefil do sítě letošního finalisty Stanley Cupu už v 52. sekundě utkání a připsal si první branku v nové sezóně NHL. Jeho spoluhráči Brian Smolinski a Marián Hossa pak přidali další dva góly a Senátoři se tak mohli radovat z druhého letošního vítězství. Český útočník Martin Havlát, který se teprve před pár dny dohodl s Ottawou na nové smlouvě, do zápasu nenastoupil. Domácí Mocné Kačery trápí koncovka, v novém ročníku vstřelili jen dvě branky. Střelecku formu zatím marně hledaji dvě posily Anaheimu - Sergej Fjodorov a Václav Prospal.

Ve druhém utkání si Dallas poradil s Washingtonem 4:2. Hostům nepomohla ani trefa Roberta Langa. Jeho krajan v dresu Capitals Jaromír Jágr opět nebodoval a podle statistik na branku domácích vůbec nevystřelil. Proti texaským Hvězdám se dlouhodobě nedaří brankáři Washingtonu Olafu Kölzigovi. V deseti zápasech je nikdy neporazil a ani pátek nebyl vyjímkou. Capitals tak čekají na výhru čtyři utkání.

Výsledky:

Dallas - Washington 4:2 (2:1, 2:1, 0:0)

Branky: 4. Young, 17. Arnott, 32. Boucher, 36. Guerin - 9. Pettinger, 25. Lang. Střely na branku: 18:25. Diváci: 18.532

Anaheim - Ottawa 0:3 (0:1, 0:0, 0:2)

Branky: 1. Varaďa, 51. Smolinski, 59. Marián Hossa (Bonk). Střely na branku: 27:28. Diváci: 13.885

Alena Benešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme