Ve finále Poháru UEFA se utká Feyenoord a Dortmund

Fotbalisté Feyenoordu Rotterdam remizovali v odvetě semifinále Poháru UEFA doma s Interem Milán 2:2, což jim po výhře 1:0 v prvním zápase stačilo k postupu do finále. Druhým finalistou Poháru UEFA jsou fotbalisté Borussie Dortmund. Německý tým na půdě AC Milán zúročil čtyřbrankový náskok z prvního zápasu a cestu do finále mu nezavřela ani prohra 1:3.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

UEFA

UEFA | Foto: UEFA

Finále se hraje 8. května v Rotterdamu a český fotbal v něm bude mít díky Tomáši Rosickému a Janu Kollerovi stejně jako loni dvojnásobné zastoupení.

Feyenoord Rotterdam - Inter Milán 2:2 (2:0)

Branky: 16. van Hooijdonk, 34. Tomasson - 84. C. Zanetti, 90. Kallon z pen. Rozhodčí: López Nieto (Šp.). ŽK: Aros, Emerton, van Hooijdonk - J. Zanetti, C. Zanetti, Ferraro, di Biagio. Diváci: 45.000. První zápas 1:0, postupuje Feyenoord.

Sestavy:

Feyenoord: Zoetebier - Gyan, van Wonderen, Paauwe, Aros - Emerton, Bosvelt, Kalou (73. Leonardo I.), van Persie (37. Leonardo II.) - Tomasson, van Hooijdonk.

Inter: Toldo - J. Zanetti, di Biagio, Materazzi, Ferraro - Dalmat, C. Zanetti, Seedorf (57. Sergio Conceicao), Emre - Ronaldo (69. Kallon), Ventola.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme