Venus Williamsová podruhé vyhrála Wimbledon

Američanka Venus Williamsová obhájila své loňské vítězství na tenisovém Grand Slamu ve Wimbledonu. Ve finále porazila Belgičanku Justine Heninovou 2:1 na sety. Neuspěli čeští deblisté Jiří Novák a David Rikl. Ti ve finále podlehli americkému páru Donald Johnson - Jared Palmer ve čtyřech setech.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Konečně se dohrálo pro déšť dvakrát přerušené druhé semifinále dvouhry mužů. Chorvat Goran Ivaniševič v pětisetové bitvě porazil domácího Angličana Tima Henmana a v zítřejším finále se střetne s Australanem Patrickem Rafterem.

Podrobnosti nabízí z dějiště turnaje reportér ČRo 1 - Radiožurnálu Filip Šedivý.

Výsledky z Wimbledonu:

Ženy, finále - dvouhra: Venus Williamsová (nasazená jako číslo 2-USA)-Justine Heninová (8-Bel.) 6:1, 3:6 a 6:0, čtyřhra: Lisa Raymondová, Rennae Stubbsová (1-USA/Austr.)-Kim Clijstersová, Ai Sugijamaová (9-Bel./Jap.) 6:4, 6:3.

Muži, semifinále - dvouhra: Goran Ivaniševič (Chor.)-Tim Henman (6-Brit.) 7:5, 6:7 (6), 0:6, 7:6 (5) a 6:3, finále - čtyřhra: Donald Johnson, Jared Palmer (4-oba USA)-Jiří Novák a David Rikl (3-oba ČR) 4:6, 6:4, 3:6 a 6:7 (6).

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme