Viktoria Žižkov je bez problémů v Poháru UEFA

Fotbalisté Viktorie Žižkov odehráli odvetu předkola Poháru UEFA proti sanmarinskému Domagnanu s řadou náhradníků a v tréninkovém tempu, přesto lehce vyhráli 3:0. Nyní se mohou těšit na páteční los hlavní soutěže.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

UEFA Cup

UEFA Cup | Foto: UEFA

Pouze 90 sekund stačilo Žižkovu proti druhotřídnímu soupeři k vedení - po rohovém kopu se trefil Chihuri a domácí naprostý klid. Jediné výraznější vzrušení přichystal žižkovské lavičce Mlejnský, který musel v 19. minutě po srážce s Fambrim na šití hlavy a byl vystřídán. Ve 43. minutě se zblízka prosadil Janoušek a přidal druhý gól.

Druhý poločas přinesl velkou nudu. Hosté se dostávali za půlicí čáru jen výjimečně a když Krutý vstřelil třetí gól Žižkova, měl z něj radost jen jeho autor. Slabý soupeř Viktorii k většímu vypětí nepřinutil a tříbranková výhra je pro něho lichotivým vysvědčením - na branku vystřelil jen jednou.

Viktoria Žižkov - SP Domagnano 3:0 (2:0)

Branky: 2. Chihuri, 43. Janoušek, 69. Krutý. Rozhodčí: Bergmann - Thorsson, Jonsson (všichni Isl.). ŽK: S. Bacciocchi, Morri. Diváci: 640. První zápas 2:0, postoupil Žižkov.

Žižkov: Kučera - Sionko, Chvátal, Mlejnský (19. Buryán), Šmarda - Vávra, Sabou (66. Novotný), Lička, Janoušek - Krutý, Chihuri (54. Dirnbach).

Domagnano: Martinini - M. Giacobbi (61. P. Giacobbi), S. Bacciocchi, Morri, Rossi - N. Bacciocchi, Moretti, Fiacconi, Bonifazi (36. D. Bacciocchi) - Fambri, Zucchi (71. Felici).

Filip Šedivý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme