Viktoria Žižkov už loňské vítězství neobhájí

Fotbalisté Viktorie Žižkov prohráli v osmifinále poháru českého poháru v Mladé Boleslavi 0:1 a přišli tak o možnost obhájit vítězství z loňského roku. O postupu druholigového týmu rozhodl brankou v 78. minutě Bosák. Se soutěží se rozloučily také Drnovice po porážce v Mostu 0:2.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

ČMFS

ČMFS

V současnosti druhý tým tabulky nastoupil bez několika hráčů základní sestavy, které trenér Ščasný šetřil na nedělní důležitý zápas se Spartou. Volno od něj dostali Hunal, Mikulík a Ščasný, Pospíšil nastoupil až ve druhém poločase.

Stejně jako Pražané přijely také Drnovice na sever Čech s rezervním týmem, šanci dostali především dorostenci. O postupu Mostu rozhodl dvěma góly v rozmezí jedné minuty střídající Peteřík.

Výsledky:

Mladá Boleslav - Viktoria Žižkov 1:0 (0:0)
78. Bosák

Sestava Žižkova: Kučera - Klimpl, Mlejnský, Buryán - Stracený (46. Chihuri), Sabou (46. Pospíšil), Pikl, Vávra - Janoušek, Šebesta, Oravec

Most - Drnovice 2:0 (2:0)
37. a 38. Peteřík

Sestava Drnovic: Kollár - Schindler - Randa, Hodinář, Holub (75. Kučera) - Vavřík, Pergl (40. Maniatis), Kore, Šíma, Víšek - Adamec (46. Janoviak)

Alena Benešová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme