Vítkovice si v extralize poradily s Pardubicemi

Hokejisté Vítkovic porazili v předehrávce 8. kola extraligy vedoucí Pardubice 4:3 po třetinách 3:1, 1:1 a 0:1. Pro domácí tým je to v letošní sezóně první vítězství v normální hrací době.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Extraliga

Extraliga | Foto: Jan Rosenauer

Výsledek:

Vítkovice - IPB Pojišťovna Pardubice 4:3 (3:1, 1:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 7. Tesařík (Burger), 14. Laszkiewicz (Jurečka), 15. Kaděra (Tesařík), 40. Moravec (Burger) - 1. Rolínek (Lubina), 21. T. Divíšek (Čáslava), 59. Mikeska (Janecký, Pospíšil). Rozhodčí: Nečas - Čech, Machálek. Vyloučení: 3:3, navíc Moravec 10 minut a Gron 5 minut a do konce utkání - Kolář 5 minut a do konce utkání. Využití: 1:1. Diváci: 3681.

Sestavy:

Vítkovice: Trvaj - Tesařík, Philipp, Výtisk, Černošek, Jurečka, Dresler, Chmelíř, Zátopek - Kaděra, Burger, D. Moravec - Melenovský, I. Padělek, Krayzel - Laszkiewicz, Gron, Selingr - Irgl, A. Padělek, Olesz.

Pardubice: A. Svoboda - M. Sýkora, Mudroch, Vyhlídal, Čáslava, A. Novotný, Duben - Rolínek, Blažek, Lubina - P. Sýkora, Janecký, T. Divíšek - Pospíšil, Mikeska, Pištek - Kolář, Koukal, Průcha.

Vladimír Vokál Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme