Vsetín stále s otazníky

V Halenkově nedaleko Vsetína proběhlo zasedání valné hromady akciové společnosti HC Slovnaft Vsetín, které mělo pomoci vyřešit otázku komu vlastně patří extraligová práva a kde se bude v příští sezoně hrát nejvyšší domácí hokejová soutěž.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ani po dnešku ale jasno není - obě strany, jak akciová společnost zastoupená paní Michaelou Bočkovou, tak občanské sdružení v čele s Oldřichem Šteflem, nadále trvají na své pravdě. Oldřich Štefl se dnešní valné hromady ani nezúčastnil, občanské sdružení zastupoval ředitel zimního stadionu ve Vsetíně Petr Propš. Ten k důvodům absence šéfa občanského sdružení řekl, že Oldřich Štefl dal přednost pro něj důležitějšímu programu.

Podle ředitelky akciové společnosti Michaely Bočkové se podobné jednání ze strany pana Štefla dalo očekávat. "Jeho jednání v plném rozsahu potvrdilo již dříve prezentovaná stanoviska naší akciové společnosti. V současnosti již bylo zahájeno vyšetřování pana Štefla, ke kterému proto nemohu podávat podrobnější informace," prohlásila dnes Bočková.

Zbývá dodat, že tento hokejový gordický uzel stále čeká na své rozetnutí. Příliš jasna nevnesl ani ředitel Extraligy Stanislav Šulc, který se nechtěl k ničemu vyjádřit. Naznačil jen, že v pondělí by se celou situací mělo zabývat vedení APK, které by případně mohlo svolat valnou hromadu. Na závěr snad jen jedna připomínka: i přes některé dřívější jinak vyznívající výroky dnes obě strany oznámily, že jejich hlavním cílem je udržení hokeje ve Vsetíně a důstojná účast v příštím ročníku Extraligy. Fandové by si tedy teoreticky mohli oddechnout, ale kdo ví, jak celá situace dopadne.

A jak celé jednání viděl reportér naší stanice Tomáš Lörincz?

Milan Kopp, Jan Dvořák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme