Vstupenky na světový fotbalový šampionát od zítřka v prodeji

Už od první vteřiny zítřejšího dne budou v prodeji dlouho očekávané vstupenky na Mistrovství světa 2006 v kopané v Německu. Do prodeje, který je limitován a přísně kontrolován, budou uváděny postupně v pěti tranších; i tak úspěch v honbě za vstupenkami lze přirovnat k loterii, protože poptávka vysoce převyšuje nabídku. Za jediný den se očekává až 10 milionů objednávek.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

fotbal

fotbal

Ve volném prodeji, přes internet nebo poštovní objednávkou, skončí pouze třetina z téměř 3 milionů vstupenek. Rozdíl mezi počtem fanoušků, kteří chtějí navštívit některé utkání a kteří se tam dostanou, je tak vysoký, jako nikdy před tím, připouští generální tajemník FIFA, Urs Linsi.

"Je to světové mistrovství FIFA a ta také určuje podmínky," hájí se předseda organizačního výboru světového šampionátu Franz Beckenbauer. Jedna domácnost může získat na 1 zápas maximálně maximálně 4 vstupenky, které se váží na jméno, adresu a dokonce i číslo osobního dokladu. Na stadionu budou diváci navíc pod dohledem zvláštního čipu. Ceny vstupenek se pohybují od 35 do 600 eur.

Milan Kopp, David Šťáhlavský Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme