Výhra z postele, směje se Koukalová. O olympijské účasti Sportovkyně roku zatím mlčí

Loni byla třetí a letos už všechny předčila. Gabriela Koukalová jako první biatlonistka v historii vyhrála novinářskou anketu Sportovec roku.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Královna českého sportu Gabriela Koukalová.

Královna českého sportu Gabriela Koukalová. | Foto: ASC Dukla Ivana Roháčková

„Je to fakt pecka. Nikdy bych nečekala, že já jako zástupkyně mysliveckého spolku bych si někdy mohla dojít pro takovou cenu,“ řekla Koukalová.

Ještě k tomu, když zažívá Gabriela Koukalová pořádně rozporuplný rok 2017. Zatímco první tři měsíce byly skvělé, získala během nich tři medaile z MS a dva malé křišťálové glóby ve Světovém poháru, od června ji trápí bolesti lýtek, kvůli kterým v téhle sezoně ještě nezávodila.

„Trošku jsem si v téhle situaci vzpomněla na jeden glóbus, který se mi podařilo vyhrát z postele. Říkala jsem si, že je vtipné, že ty nejhodnotnější ceny svého života jsem vlastně vyhrála z postele,“ smála se Koukalová.

Královna Gabriela. Sportovkyní roku je biatlonistka Koukalová, anketu ovládly ženy

Číst článek

Tehdy v březnu 2016 zrušilo poslední ze závodů s hromadným startem počasí. Teď je Gabriela Koukalová, obrazně řečeno, v posteli z jiných důvodů. Ale jak to s jejími lýtky a vyhlídky na únorovou olympiádu vypadá, se bohužel nedozvíme. Moderátor všechny otázky netýkající se čtvrtečního galavečera zapověděl.

„V polovině ledna bude vydáno prohlášení, jak to doopravdy bude s olympijským startem Gabriely Koukalové,“ oznámil moderátor.

Jako nápověda nám snad může posloužit leda tahle odpověď ze slavnostního galavečera.

„Asi to mnohé z vás překvapí, ale mám se dobře,“ usmívala se vítězka ankety Sportovec roku Gabriela Koukalová.

Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme