Wimbledon pokračuje páteční dohrávkou

Počasí nad Londýnem se umoudřilo a ačkoliv celé odpoledne zakrývaly travnaté dvorce ve Wimbledonu plachty proti dešti, pokračuje program 12. dne tenisového Grand Slamu. Jako první je v plánu dohrávka včerejšího semifinále mužského singlu mezi domácím Timem Henmanem a Chorvatem Goranem Ivaniševičem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Utkání bylo přerušeno za stavu 5:7, 7:6, 6:0 na sety pro Angličana. Tie-break čtvrtého setu ale vyhrál Ivaniševič 7:5, stejně jako celou sadu. Čeká se na začátek rozhodujícího setu. Vítěz utkání nastoupí v zítřejším finále proti Australanovi Patricku Rafterovi.

Finále čtyřhry mezi českým párem Novák - Rikl a Američany Johnsonem s Palmerem začalo před malou chvílí na dvorci číslo 1. Stav v prvním setu je 1:1, na podání Američané.

Centrkurt by měl po dohrávce přivítat finalistky dámské dvouhry - Američanku Venus Williamsovou a Belgičanku Justine Heninovou.

Tomáš Kohout Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme