Zajistí si čeští fotbalisté už dnes postup na mistrovství Evropy?

Moudřejší budeme kolem půl jedenácté večer, kdy v Mnichově vyvrcholí jejich kvalifikační zápas proti domácímu Německu. Mezi stovkami našich příznivců má kromě dvou ministrů české vlády figurovat taky premiér Mirek Topolánek.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Mnichovská Alianz Arena

Mnichovská Alianz Arena | Foto: bayern.munchen.pl

Ten chce navíc podle informací Českého rozhlasu usednout do tzv. kotle mezi fanoušky a nikoli na VIP tribunu. Topolánka pozval na prestižní fotbalový zápas novopečený bavorský premiér Günther Beckstein.

Řadoví čeští fandové by cestu do Mnichova neměli nechávat na poslední chvíli. Na hranicích totiž od úterního večera platí přísnější kontroly, které mají zamezit vstupu českých fotbalových výtržníků na německou půdu.

Utkání Německo - Česko poutá značnou mediální pozornost a bude se živě vysílat ve 160 zemích pěti světových kontinentů. Přímým přenosem ho budou vysílat třeba v Austrálii nebo na sportovním kanálu čínské veřejnoprávní televize. Přímý přenos můžete poslouchat i na Českém rozhlasu 1 - Radiožurnálu.

Milan Kopp, Jiří Hošek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme