Zápasem s Čechy začína německému týmu příprava na ME

Už zítra večer vyběhnou čeští fotbalisté v Mnichově ke stěžejnímu utkání evropské kvalifikace proti domácímu Německu. To si v sobotu jako vůbec první celek zajistilo s předstihem účast na evropském šampionátu. I když Němcům už v podstatě o nic nejde, proti Čechům chtějí vyhrát.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Mnichovská Alianz Arena

Mnichovská Alianz Arena | Foto: bayern.munchen.pl

"Už ve středu proti Čechům začíná příprava na mistrovství Evropy," prohlásil kouč německé reprezentace Joachim Löw. Ten odmítá, že by se před zápasem rozptyloval myšlenkami na jednání s fotbalovým svazem ohledně podmínek prodloužení stávající smlouvy.

Podle Löwa nastoupí proti české reprezentaci od začátku oba mladí hráči domácího Bayernu, záložník Bastian Schweinsteiger a útočník Lukas Podolski. Že budou Němci pomyslný plynový pedál tlačit v Allianz Aréně až k podlaze, slibuje taky brankář Timo Hildebrand. Ten zaskočí mezi třemi tyčemi za vykartovaného Jense Lehmanna a pokusí se chytit příležitost za pačesy.

Milan Kopp, Jiří Hošek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme