Žebříčkům vévodí Agassi a S. Williamsová

Americký tenista Andre Agassi se po triumfu na úvodním granslamu sezóny, Australian Open v Melbourne, posunul na vedoucí pozici v pořadí ATP Champions Race. Z českých hráčů se nejvýše udržel Jiří Novák, který je třiatřicátý, jen o pět míst za ním je Radek Štěpánek. V systému ATP pro přihlašování do turnajů Novák klesl ze sedmého místa na konec elitní desítky.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Serena Williamsová

Serena Williamsová | Foto: Gotenis

Vítězka ženské dvouhry z Melbourne, Američanka Serena Williamsová, si upevnila jasné vedení ve světovém žebříčku. Druhá je nadále její sestra Venus a o další dvě místa se dělí neúspěšné semifinalistky z Melbourne, Belgičanky Kim Clijstersová a Justine Heninová.

Z českých tenistek je nejvýše Daniela Bedáňová na 39. místě, o deset míst za ní je osmifinalistka Australian Open Denisa Chládková, jež se do první padesátky posunula z 62. pozice. Klára Koukalová, která na Australian Open došla až do třetího kola, se poprvé probojovala do první stovky. V aktuálním pořadí jí patří 76. příčka.

Karel Fejfar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme