Johannes Bö vítězí i po narození syna. ‚Doufám, že nenechá tatínka vyspat,‘ žertoval Fourcade

Moc toho poslední dobou nenatrénoval ani nenaspal, ale stejně zase vyhrál. Po narození syna Gustava se do biatlonového Světového poháru vrátil Nor Johannes Thingnes Bö a ve slovinské Pokljuce ovládnul vytrvalostní závod.

Pokljuka (Slovinsko) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Johannes Thingnes Bö.

Johannes Thingnes Bö. | Foto: (C) Český biatlon Petr Slavík | Zdroj: Český biatlon

Mistrem světa se stal už sedmkrát, je také olympijským šampionem i celkovým vítězem Světového poháru, nejkrásnější titul prý ale získal podle svých slov až minulý týden - táta.

Přehrát

00:00 / 00:00

Johannes Bö po narození syna znovu vítězí. ‚Doufám, že nenechá tatínka vyspat,‘ žertoval Fourcade

„Byly to nejhezčí dny mého života, už se nemůžu dočkat, až zase pojedu domů. Všechno se mi úplně převrátilo naruby. Máme novou hlavu rodiny. Samozřejmě dál zůstávám biatlonistou norské reprezentace, budu proto tvrdě makat, ale mezi tréninky a závody se budu snažit být dobrým tátou,“ říkal Bö.

Že ale pro Johannese Bö už není biatlon tím nejdůležitějším, ukázal už svým rozhodnutím vynechat Světové poháry v Oberhofu a Ruhpoldingu, aby mohl být u porodu. Prý za posledních deset dní natrénoval tak tři hodiny a se spánkem to také nebylo slavné. Ale pak přijel do Pokljuky a zase vyhrál.

Vytrvalostní závod biatlonistů ovládl Bö, druhý Fourcade vtipkoval. Nejlepší z Čechů byl 25. Moravec

Číst článek

Část přípravy na mistrovství světa pravděpodobně Bö znovu stráví místo národního týmu s rodinou. Tenhle nápad se zamlouvá i jeho největšímu rivalovi Francouzi Martinu Fourcadovi, který spoléhá na pomoc syna norského suveréna.

„Doufám, že bude Gustav pořádně hlučný a nenechá tatínka vyspat,“ žertoval Fourcade.

„Tak snad bude poslouchat mě, když mu řeknu, že musí být v noci potichu,“ reagoval v podobném duchu,“ Johannes Bö.

Jan Suchan, tat Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme