Cirkusové vyhlášení ankety Král bílé stopy si Ledecká užívala. Obhájení si hrozně vážím, řekla

Stala se mistryní světa i vítězkou Světového poháru, tak to nemohlo nikoho překvapit. Snowboardistka a lyžařka Ester Ledecká podruhé za sebou ovládla anketu Král bílé stopy. Kromě triumfu ji organizátoři potěšili i netradičním vyhlášením spojeným s vystoupením uměleckého souboru Cirk La Putyka.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ester Ledecká podruhé za sebou vyhrála anketu Král bílé stopy.

Ester Ledecká podruhé za sebou vyhrála anketu Král bílé stopy. | Foto: ASC Dukla - Ivana Roháčková

Takový sportovní galavečer asi u nás ještě nebyl. Prezident Svazu lyžařů ČR Lukáš Sobotka při něm měl proslov, zatímco stál na ramenou principálovi La Putyky Rostislavu Novákovi.

„Dobrý večer, vážené dámy, vážení pánové, dovolte mi, abych vás jménem svazu přivítal na vyhlášení ankety o Krále bílé stopy. Doufám, že se všichni budete bavit, protože tady v krásných prostorech cirkusu La Putyka to bude velká zábava, takže se bavte,“ přivítal hosty Lukáš Sobotka.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ester Ledecká je podruhé za sebou vítězkou ankety Král bílé stopy.

K zábavě nebylo třeba nijak zvlášť pobízet, akrobatické kousky na trampolíně, kruzích nebo taky jízdním kole, na které se v jednu chvíli vměstnalo i pět mužů, hosty ohromovaly a nutily často k potlesku i dalším projevům uznání.

„Obhájení si hrozně vážím. Jsem hrozně ráda, že jsem tady mohla být a vidět ta krásná představení, protože jsem se na cirkus La Putyka chystala už několik let. Nikdy se mi to ale nepovedlo, buď jsem tady nebyla, nebo nebyly lístky. Není to samozřejmě jen moje zásluha, ale i celého týmu, sponzorů a fanoušků, takže všem strašně moc děkuju, že tady můžu být a mít krásnou korunu na hlavě," řekla Ledecká pro Radiožurnál. 

Pokud si ji Ester Ledecká nasadí příští rok potřetí v řadě, což se mimochodem zatím povedlo jen Kateřině Neumannové, pravděpodobně to bude znamenat, že uspěla na olympijských hrách.

Ester Ledecká na vyhlášení ankety Král bílé stopy | Foto: ASC Dukla - Ivana Roháčková

Jan Suchan, niš Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme