Fyzioterapeut jako tenista Thiem. Ledecká triumfem vyhrála sázku a nadělila si vánoční dárek

Ester Ledecká si znovu zasloužila červené číslo pro vedoucí lyžařku disciplíny Světového poháru. Loni ho měla po titulu v úvodním závodu sjezdu, letos si ho oblékne při dalším závodě super-G. Vítězstvím ve Val d’Isere navíc Ledecká vyhrála malou sázku a před Vánoci i zajímavou finanční odměnu.

Tento článek je více než rok starý.

Val d'Isere Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Vsadili jsme se s fyziem, že jestli budu do Vánoc na bedně na snowboardu i na lyžích, tak si bude muset udělat melír. Jako Dominic Thiem – koukali jsme se na tenis a nějak nás to napadlo,“ vysvětlila Ester Ledecká Radiožurnálu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ester Ledeckou motivovala před vítězným super-G ve Val d'Isere i malá sázka. Více v příspěvku Martina Charváta

Hlava fyzioterapeuta Michala Lešáka tak získá i blonďatou barvu. Sázku se stupni vítězů Ester Ledecká vyplnila nad očekávání, když závody na lyžích i na snowboardu vyhrála. Navíc v rozmezí pouhých osmi dnů, blíž k sobě už skoro být nemůžou.

„Určitě to jde, těch závodů, které budou těsněji po sobě, bude asi víc. Záleží jen na tom, jak se na ně připravíme a jak mi to pojede. Tentokrát si to sedlo,“ řekla šťastná vítězka po závodě v super-G.

Rychlostní disciplíny ji znovu čekají v lednu, do té doby bude hlavně trénovat. A ze všeho nejdřív odpočívat. Z Francie se soukromým letadlem svého sponzora dostala domů, kde stráví Vánoce.

Dárek dostane štědrý - svými výkony si ve Francii totiž zasloužila na odměnách přes jeden a čtvrt milionu korun.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme