Ledecká zvládla tři závody za čtyři dny a v různých sportech. ‚Na glóby letos nezaútočím,‘ přiznává

Ester Ledecká začala svou sezonu Světového poháru na snowboardu druhým místem. V rakouském Bad Gasteinu vyhrála kvalifikaci i následné vyřazovací jízdy – kromě té poslední, finálové. V ní podlehla Ledecká vedoucí ženě průběžného pořadí seriálu, Němce Ramoně Hofmeisterové.

Bad Gastein Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ester Ledecká

Jsem ráda, jak to dopadlo, svěřila se dvojnásobná olympijská vítězka. Archivní foto | Zdroj: Sport Invest

Změna ve snowboardistku se Ester Ledecké povedla. Česká závodnice byla ve Světovém poháru v Rakousku druhá a Radiožurnálu se rozpovídala o tom, jak zvládla přechod z lyží na snowboard.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ester Ledecká povídá o tom, jak zvládá přechod z lyží na snowboard

Ledecká měla tři závody během čtyř dnů, a to nejen ve dvou různých sportech, ale také na dvou různých místech. Jenže na odpočinek nemá moc času, míří na soustředění a pak bude pokračovat o víkendu dalšími snowboardovými závody ve Slovinsku.

„Jsem ráda, jak to dopadlo. Je to fantastický výsledek a dobrý start do snowboardové sezony. Ta vrchní pasáž mi moc nešla, ale v té střední části už jsem je začala dohánět. Musíme ale ještě potrénovat ty prudké kopce.“

Vzhledem k tomu, kolik závodů už ale zmeškala, se smířila s tím, že tentokrát to na Křišťálový glóbus za vítězství v hodnocení Světového poháru nebude.

„Už jsem s tím počítala, že letos na glóby nezaútočím. Cítila jsem to tak, že pojedu do Val-d'Isère a že jsem rozježděná a potřebuju nahnat nějaké zkušenosti na lyžích,“ říká Ester Ledecká.

🥈Ester Ledecká! Za poslední dny hodně slušný 👍@Radiožurnál @iROZHLAS.cz

20:25 – 14. 01. 2020

2 34

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme