Gabriela Koukalová nabízí svou zlatou medaili z Ruhpoldingu, výtěžek z dražby poputuje na charitu

Gabriele Koukalové už zlatá medaile z mistrovství světa radost udělala. Teď se česká biatlonistka rozhodla potěšit cenným kovem někoho jiného. Medaili ze šampionátu z roku 2014 bude dražit na dobročinné účely.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Úsměv Gabriely Koukalové, i to soupeřkám chybí

Gabriela Koukalová | Foto: (C) Český biatlon Petr Slavík

Gabriela Koukalová bude medaili nabízet přes online inzerci LET-GO, Takže každý, kdo by chtěl své vlastní zlato z mistrovsví světa, může přihazovat právě tam. Zadat musí hešteg GABI LET GO.

„Výtěžek z ní bych ráda věnovala na dobročinné účely. Konkrétně na Maxíka, kterého dlouhodobě podporuji přes Konto bariéry. Doufám, že se nikomu z vás zalíbí a rádi pomůžete dobré věci,“ vysvětluje Koukalová na svém facebookovém profilu, kam peníze poputují.

A jak už to tak bývá, zlatá medaile nezbude pro všechny, dražit se bude ale také triko a reprezentační mikina Gabriely Koukalové.

Velká aukce na podporu českého sportu: získejte brýle Ester Ledecké či kombinézu Martiny Sáblíkové

Číst článek

Podobnou dražbu pořádá i Český rozhlas. Jejími protagonisty jsou tváře projektu Radiožurnálu - Olympijský rok. Takže společně s Ester Ledeckou, Evou Samkovou, třeba také Gabriela Koukalová. Do charitativní dražby věnovali sportovci lyžařské kombinézy, hůlky, brýle a další předměty.

Přispějí nevidomým kolegům a také dětem, které nemohou z finančních důvodu sportovat. Právě těm pomáhá Česká olympijská nadace.

„Aktuálně je na Aukru dražba sportovních předmětů, artefaktů od našich olympioniků. Je to i hlavní i na hlavní stránce Aukro.cz, takže je to lehce k nalezení. Tam si zájemci mohou vydražit předměty podepsané a věnované sportovci,“ připomíná její manažerka Martina Voříšková, jak se do dražby zapojit.

Pro všechny, kteří by se chtěli do dražby zapojit, tak končí ve středu.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme