Karolína Erbanová dojela na kilometrové trati pátá, zopakovala tak svůj páteční výsledek

Karolína Erbanová byla v závodě Světového poháru na kilometrové trati na pátém místě a zopakovala svůj výsledek z pátečního závodu. Vítězkou je Vanessa Herzogová z Rakouska.

Erfurt / Německo Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Karolína Erbanová

Karolína Erbanová | Zdroj: Reuters

Karolína Erbanová se představila v závodě na jeden kilometr v poslední rozjížďce spolu s Ruskou Jekatěrinou Šikhovová. Česká závodnice zajela čas 1:16,18, který stačil na páté místo.

Erbanová tak zopakovala páté místo z páteční jízdy na stejné trati. Na té poloviční byla v pátek poprvé kariéře první a v té sobotní pak druhá za Rakušankou Vanessou Herzogovou.

Nejrychlejší byla v neděli na kilometru právě Herzogová, za ní pak dojela Norka Hege Bökková a třetí skončila soupeřka Erbanové z rozjížďky Šikhovová.

V hodnocení Světového poháru kilometrové trati je Erbanové na šesté příčce a vede Ruska Jekatěrina Šikhovová, druhá je suverénka letošní sezóny Noa Kodairaová  z Japonska, která ale zastávka SP v Německu vynechává.

bor Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme