Ledecké ubyla soupeřka. Lindsey Vonnová kvůli zranění nestihne úvod sezony

Nejúspěšnější žena v historii Světového poháru alpských lyžařů Lindsey Vonnová nestihne začátek své poslední sezony. Při tréninku na super-G si poranila koleno, na operaci ale nepůjde.

Lake Louise/Kanada Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lindsey Vonnová

Lindsey Vonnová | Foto: Christian Hartmann | Zdroj: Reuters

„Včera jsem spadla při tréninku na super-G a zranila jsem si koleno. Dobrá zpráva: nepotřebuji operaci. Špatná zpráva: nebudu moci závodit v Lake Louise,“ oznámila na twitteru Lindsey Vonnová.

Ester Ledecká může dál reprezentovat Česko. Svaz se s jejími manažery dohodl na smlouvě

Číst článek

Nejúspěšnější žena v historii Světového poháru tak přijde minimálně o začátek sezony, ve které se chtěla rozloučit s úspěšnou kariérou.

„Lake Louise je má oblíbená zastávka ve Světovém poháru a moc mě mrzí, že nemohu přijet. Jsem dole, ale ne ze hry!“ napsala.

34letá olympijská vítězka Lindsey Vonnová má problémy s koleny dlouhodobě. Nejvážnější zranění si přivodila na MS ve Schladmingu v únoru 2013, po dvou operacích a marné snaze stihnout olympijské hry v Soči se vrátila až v prosinci 2014.

Kanadské Lake Louise bude na přelomu listopadu a prosince čtvrtou zastávkou letošního Světového poháru, ale první, na které se pojedou rychlostní disciplíny. Sezonu tu hodlá zahájit i česká dvojnásobná vítězka Ester Ledecká.

Yesterday I crashed training Super-G and hurt my knee. The good news; I do NOT need surgery. The bad news; I won’t be able to race in Lake Louise. LL has always been my favorite stop on the WC and I am devastated to not be coming this year.I am down but I am NOT out! #nevergiveup

22:36 – 20. 11. 2018

173 2950

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme