Páté vítězství z pěti závodů nepřijde. Ledecká prokašlala celou noc a nestartuje

V sobotu potvrdila dominanci ve své disciplíně, v neděli ale páté vítězství z pěti paralelních obřích slalomů v sezoně nepřijde. Ester Ledecká kvůli nemoci nenastoupila ve slovinské Rogle do kvalifikace.

Tento článek je více než rok starý.

Rogla/Slovinsko Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká snowboardcrossařka Ester Ledecká.

Ester Ledecká | Foto: Sport Invest | Zdroj: Sport Invest

„Ester nestartuje ze zdravotních důvodů. Má nějakou lehkou chřipku, celou noc prokašlala. Je to preventivní, vzhledem k dalšímu programu nechceme nic riskovat,“ vysvětlil v Rogle Radiožurnálu manažer Ester Ledecké Viktor Valta.

Snowboardistka a lyžařka v jedné osobě v sobotu vyhrála čtvrtý paralelní obří slalom ze čtyř, do kterých nastoupila. Její vedení ve Světovém poháru neúčast ve druhém podniku v Rogle neohrozí, i přes absenci stále bude mít výrazný náskok.

Se svým týmem se nyní Ester Ledecká do bulharského Banska, kde se příští víkend konají další závody seriálu.

„Pak zvažujeme, jestli pojedeme na začátku února sjezdy v Garmisch-Partenkirchenu, ale spíš to vynecháme,“ řekl Valta. Pravděpodobnost startu Ester Ledecké mezi lyžařkami v Bavorsku je podle manažera 20 až 30 %.

jsu, vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme