Pančochová skončila na úvod Světového poháru čtvrtá, do kvalifikace nastoupilo jen osm závodnic

Snowboardistka Šárka Pančochová obsadila čtvrté místo v úvodním závodu Světového poháru ve slopestylu v čínském středisku Secret Garden. Osmadvacetiletá olympionička skončila v polovině startovního pole, do kvalifikace totiž nastoupilo jen osm závodnic.

Tento článek je více než rok starý.

Secret Garden / Čína (Aktualizováno: 10:34 21. 12. 2018) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Šárka Pančochová

Šárka Pančochová | Foto: Miro Kuzmanovic | Zdroj: Reuters

Pančochová právě ve slopestylu zaznamenala zatím poslední pódiové umístění ve Světovém poháru, když letos v březnu zakončila sezonu bronzem v Seiseralmu v Itálii.

V Číně byla ve čtvrteční kvalifikaci třetí, v dnešním závodu ji předčily vítězná Mijabi Onicukaová, další Japonka Reira Iwabučiová a Lucile Lefevreová z Francie.

„Nepodařilo se mi předvést jízdu, jakou jsem chtěla. Snowboarding může být někdy frustrující. Někdy vyhraješ, jindy prohraješ. Důležité je, aby tě to bavilo,“ napsala Pančochová na facebooku.

Od stupňů vítězů tentokrát českou freestylistku dělily necelé čtyři body. V U-rampě skončila Pančochová v Secret Garden dvanáctá a do šestičlenného finále se nedostala.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme