Možná mi na cestu domů zařídí i letadlo, těšila se po triumfu v Cortině d’Ampezzo Ledecká

Ester Ledecká vyhrála jubilejní 20. závod ve světovém poháru na snowboardu. V Cortině d’Ampezzo suverénně prošla přes kvalifikaci až do finále. V něm porazila Rusku Nadyirshinovou a užívala si tak naplno atmosféru v oblíbeném lyžařském středisku.

Cortina d'Ampezzo (Itálie) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ester Ledecká

Ester Ledecká | Zdroj: Sport Invest

Hlasitá hudba, DJ, kravské zvonce. I tak může vypadat atmosféra závodu Světového poháru ve snowboardingu. A zdá se, že Ester Ledecké taková kulisa vyhovuje.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jak si Ester Ledecká užívala atmosféru a jaký má před sebou program si poslechněte v reportáži Barbory Kovaříkové

Stejně jako loni totiž i letos v Cortině d'Ampezzo vyhrála. Už v kvalifikaci porazila soupeřky rozdílem třídy a suverénní výkony předváděla i ve finálových jízdách.

„Bylo to skvělé a musím říct, že organizátoři udělali na sjezdovce obrovský kus práce. Takže to bylo krásné a i přes to, že jsem jela třeba šest jízd, trať se vůbec nerozbíjela. Takže velký dík jim,“ pochvalovala si Ledecká, která následně nastínila, jaký ji čeká program.

„Teď zvažujeme, jestli pojedeme do Scuolu. To si ještě nejsem jistá, ale vzhledem k tomu, že se to nekryje s žádným lyžařským závodem, tak bych ho možná jela. Chtěla bych jet určitě i Altenmarkt-Zauchensee a Cortinu tady, takže se sem ještě vrátíme,“ řekla dvojnásobná olympijská vítězka.

„Pak ještě budeme zvažovat Garmisch, podle toho, jak je to tam natěsno. Já vlastně ten plán z hlavy nevím. Nejsem úplně ten správný člověk, koho se ptát,“ smála se.

A jak pojede vítězka paralelního obřího slalomu domů? „Možná mi zařídí i letadlo, takže mě posadí do letadla a poletím domů,“ těšila se.

Barbora Dvořáková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme