Znojmo a Třinec jsou ve čtvrtfinále hokejové extraligy

Své soupeře pro čtvrtfinále nejvyšší hokejové soutěže už znají i Liberec a Pardubice. Znojmo i Třinec využily hned první možnost rozhodnout série předkola play-off ve svůj prospěch. Jihomoravané dnes porazili Kladno 3:2 a ve čtvrtfinále si zahrají s Pardubicemi. Slezané zvítězili nad Karlovými Vary 2:1 po samostatných nájezdech a čtvrtfinálovou sérii zahájí na ledě vítěze základní části, tedy v Liberci.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Play Off ELH

Play Off ELH

Předkolo play-off hokejové extraligy

Znojemští Orli - Rabat Kladno 3:2 (1:2, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 12. Plášek (Němeček), 28. Kříž (Dopita), 57. Dopita - 3. Kalla (Kolafa), 9. Horna (Kalla). Rozhodčí: Minář, Mikula - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 5:8, navíc Ševc (Kladno) 10 min. Využití: 1:0. Diváci: 4533. Konečný stav série: 3:0.

Oceláři Třinec - Energie Karlovy Vary 2:1 po sam. nájezdech (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)

Branky a nahrávky: 39. Skořepa (Polanský), rozhodující nájezd Hlouch - 50. Kumstát (Skuhravý). Rozhodčí: Bolina, Jebavý - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 4:10, navíc Kroupa - Kristek oba 10 min. Bez využití. Diváci: 3968. Konečný stav série: 3:0.

Jan Kaliba Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme